Capelse Rommelmarkt: steuntje in de rug voor de Voedselbank

Op zaterdag 29 september is het weer zover: van 9.00 tot 15.30 wordt op het stadsplein van Capelle aan den IJssel de jaarlijkse Capelse Rommelmarkt gehouden.

Op de rommelmarkt is voor ieder wat wils. Boeken, elektronica, kleding en speelgoed zijn maar een greep uit het gehele aanbod. Het gehele Stadsplein van Capelle zal zijn gevuld met tweedehandse artikelen, netjes gesorteerd per categorie. Ongetwijfeld zit er voor iedereen wat leuks bij. Bovendien wordt er om 10.00 een veiling georganiseerd met leuke artikelen.

Veel Capellenaren moeten zich elke ochtend afvragen of zij die avond genoeg te eten hebben. De organisatie van de Capelse Rommelmarkt helpt hen graag een handje. Daarom heeft zij er opnieuw voor gekozen een groot deel van de opbrengst te schenken aan de Capelse Voedselbank.

De inzameling voor deze rommelmarkt is inmiddels begonnen. Vrijwilligers van de kerkelijke gemeente ‘Elim’ zijn bezig spullen in te zamelen en alle voorbereidingen te treffen. Op deze manier wordt geprobeerd opnieuw een mooie opbrengst te realiseren.

Om alle kramen te kunnen vullen is de organisatie nog op zoek naar tweedehands artikelen. Als u ook spullen te bieden heeft voor de rommelmarkt, neem dan contact op met de rommelfoon: 06 – 17 95 39 29, dit kan ook via Whatsapp. Er kan dan een afspraak worden gemaakt om de spullen op te halen. Voor meer informatie kan ook een bezoek gebracht  worden aan de website van de Capelse Rommelmarkt.