Zaterdag, 30 oktober, is voor de cliënten van de voedselbank de jaarlijkse najaarsbraderie gehouden. Ondanks het slechte weer was er ook nu weer veel belangstelling. Om de cliënten stroom  in goede banen de leiden, waren er 4 tijdvakken ingesteld: per uitgiftepunt kreeg men een uur de tijd om langs alle mooi uitgestalde spullen te lopen.

Op vrijdag hadden de vrijwilligers  alles uitgepakt en uitgezocht en de braderie mooi ingericht. De dames die zich met de kleding bezighielden, hadden een mooie “winkel” gemaakt, zodat de kleding op maat en verdeeld in kinder- en volwassen kleding, overzichtelijk te zien was.

Het is fantastisch te ervaren dat zoveel vrijwilligers zich inzetten om de braderie zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de cliënten. Voor hen is deze braderie een uitje: zij hebben zoveel om uit te kiezen: kleding, schoenen, boeken, serviezen, beddengoed, huisraad en veel meer. Ook de kinderen kunnen hun lol op: er is veel speelgoed, spelletjes, knuffels en er waren zelfs een paar fietsen.

Wij kunnen deze braderie uiteraard alleen organiseren dankzij de vele donateurs die in de loop van de tijd spullen komen inleveren. Niet alleen particulieren brengen bij ons spullen, ook bedrijven vinden de weg naar ons en doneren nieuwe artikelen. Wij danken al onze donateurs voor hun donaties.

Zonder onze vrijwilligers was deze dag niet mogelijk geweest. Er is heel hard gewerkt, vrijdag en vandaag. Hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet! Velen zullen zaterdagavond met de beentjes omhoog op de bank zitten, moe maar zeker voldaan. Jullie kunnen trots zijn op het werk dat is gedaan!

Hieronder een foto-impressie van deze prachtige dag!