We zijn op zoek naar een vrijwilliger die onderdeel wil zijn van het team van chauffeurs dat de aanvoer en distributie van levensmiddelen op de werkvloer uitvoert.

Elke dag wordt er bij ons distributiecentrum in Capelle aan den IJssel voedsel aangeboden, dat door verschillende bedrijven gratis beschikbaar wordt gesteld. Dit voedsel moet eerst worden opgehaald voordat het wordt verdeeld en in kratten gedaan. Vanuit het distributiecentrum gaan de kratten naar de uitgiftepunten waar deze worden opgehaald door Capellenaren, die op of onder de armoedegrens leven.

Wat zijn de werkzaamheden:

Wat moet je kunnen:

Wat zijn de werktijden:

Wat krijg ik ervoor terug:

Reageren kan als volgt:

Aanmelden voor deze vacature kan via info@voedselbankcapelle.nl

Vermeld voor en achternaam, adres, leeftijd en telefoonnummer en eventueel e mailadres. Geef kort aan waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Een eventueel CV wordt op prijs gesteld.

Heb je vragen neem dan contact op met de secretaris van de VBC, Peter Meulendijk, mobiel 06 547 514 62 of stuur een mail Peter@voedselbankcapelle.nl 

We zien je reactie zo spoedig mogelijk tegemoet. Bij geschiktheid zal er een persoonlijk gesprek volgen met twee of meer bestuursleden.

Over VBC

De Voedselbank Capelle verzorgt elke week voedselpakketten voor 160 Capelse huishoudens. Er is een centraal Distributiecentrum gevestigd aan de Capelseweg 34-36 en er zijn 4 uitgiftepunten verspreid over Capelle. Verder “ontvangen” we dagelijks continu goederen die door veel bedrijven en organisaties om niet worden aangeleverd. Die goederen dienen we volgens wettelijke voorschriften op te slaan en uit te delen in de voedselpakketten. Er zijn meer dan 100 vrijwilligers één of meer dagen per week werkzaam: geen enkele medewerker ontvangt een betaling voor zijn/haar inzet.

Kijk ook op www.voedselbankcapelle.nl