24 mei 2024

Recent mocht de Voedselbank Capelle 8 enthousiaste “vrijwilligers” ontvangen, werkzaam bij het Ministerie van Sociale Zaken.

In het kader van een teambuilding dag  combineerde de manager van dit team, woonachtig in Capelle aan den IJssel, de activiteiten op deze dag met  een  sociaal aspect middels een bezoek aan onze voedselbank.

 Na een introductie door Kassem Taha, projectleider, werden de deelnemers gekoppeld aan vaste vrijwilligers in de loods en hebben zij zich o.a. beziggehouden met de voedselveiligheid, het maken van de “kindertasjes”  (producten om te zorgen dat kinderen in de pauze op school iets te eten en drinken hebben) en andere logistieke zaken. De handen werden flink uit de mouwen gestoken!!

Tussen de bedrijven door toonden de deelnemers veel interesse in de achterliggende administratie, hoe kom je als client bij de VB, wat zijn de criteria etc.

Al met al een voor ons allemaal plezierige ochtend met een goed resultaat en fijne gesprekken, bedankt deelnemers en vrijwilligers!!

Met veel dank aan fotograaf Jan Kok, die op vrijwillige basis de foto’s heeft verzorgd!!

Bent u n.a.v. bovenstaande geïnteresseerd om ook een bezoek aan onze voedselbank te brengen en een dagdeel mee te lopen? Neemt u dan contact op met Kassem Taha via 06 11869929 of via 010-7410001

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 16-05-2024 – Teamuitje-bezoek van ministerie aan de voedselbank, © Jan Kok – Boomerang Fotografie,


© Jan Kok – Boomerang Fotografie,
© Jan Kok – Boomerang Fotografie,
© Jan Kok – Boomerang Fotografie,