12 juni 2021 – Zomerbraderie

Afgelopen zaterdag werd voor de cliënten van de Voedselbank Capelle wederom een leuke zomerbraderie georganiseerd. Door de Corona maatregelen werden de cliënten in groepen van 4 uitgenodigd om naar de loods aan de Capelseweg te komen, waar zij allerhande artikelen konden uitzoeken. Er was van alles te vinden: speelgoed, spelletjes, tafelkleden, boeken, schoenen, kleding voor jong en oud, huis- en tuin artikelen. Voor velen de gelegenheid om leuke spullen mee te nemen, die ze anders niet zouden krijgen. Het was een succesvolle braderie, waar de vele vrijwilligers ook gezellig een praatje konden maken met de bezoekers.

Het organiseren van een braderie neemt veel tijd in beslag. In de loop van het jaar worden wij door diverse bedrijven en particulieren voorzien van allerlei artikelen, die de dag voor de braderie en op de ochtend zelf uitgestald moeten worden. Dit gebeurt altijd door een groot aantal vrijwilligers, onder de bezielende leiding van Eelke Wiersma.

Ook de vele vrijwilligers die tijdens de braderie de cliënten helpen met het uitzoeken van een en ander, zijn een vaste waarde voor ons.

Wij zijn dankbaar dat wij altijd op onze donateurs en vrijwilligers kunnen rekenen.