Braderie voor cliënten Voedselbank

Op zaterdag 25 mei heeft een braderie voor de cliënten van de Voedselbank Capelle plaatsgevonden. De cliënten hadden persoonlijk een uitnodiging ontvangen. De Voedselbank-cliënten werden verrast met leuke en handige nonfoodproducten, die ter beschikking gesteld waren door een aantal grootwinkelbedrijven. Gratis keuken- en knutselpullen, telefoonhoesjes, speelgoed en dergelijke: “Het lijkt wel Sinterklaas!” zei een van de aanwezige kinderen met een blij gezicht.

De Capelse Voedselbank heeft raadsleden van de gemeente Capelle gevraagd om mee te helpen bij een nonfood-braderie voor haar cliënten. Onze coördinator Kassem Taha heeft een flink aantal (burger)raadsleden om 11.00 in de ochtend uur hartelijk welkom geheten.
Naast de raadsleden hebben ook de voorzitter van de Voedselbank  en de directeur van stichting Welzijn Capelle hun steentje als vrijwilliger bijgedragen.

De raadsleden waren onder de indruk van de professionele organisatie van de Voedselbank en de inzet van de vrijwilligers die iedere week ervoor zorgen dat onze cliënten een voedselpakket ontvangen

In totaal zijn  88 tegoedbonnen ingewisseld door onze cliënten