Gratis menu van Interfastfood Rotterdam

Afgelopen 3 juni 2021 mocht wederom een groep cliënten van de Voedselbank Capelle een gratis menu voor het hele gezin afhalen bij Interfastfood Rotterdam. Vanwege de Corona maatregelen kregen de cliënten een tijdslot toegekend, zodat om beurten de menu’s konden worden opgehaald. Tussen 16:00 uur en 19:00 uur kreeg men de gelegenheid om een bestelling te doen, waarna de menu’s vers bereid werden. Met de Diner To Go bon kon men aangeven welk menu men wilde: men kon kiezen tussen een Hamburger, een Kipburger, Vegetarische kipburger of Kipnuggets. Samen met patat, saus en een milkshake kreeg men een heerlijk menu.

Interfastfood Rotterdam levert ijzersterke fastfoodconcepten die bestaan uit een mix van apparatuur, grondstoffen en ondersteuning met Point-of-sale materiaal. Zij zetten hun kennis en uitgebreide ervaring van de fastfoodmarkt in om bedrijven die op de fastfoodmarkt actief zijn, meer omzet te laten behalen.
Wij zijn heel blij met de betrokkenheid die Interfastfood voor onze cliënten heeft en dankbaar voor de vele gratis menu’s.