Onze nieuwe Secretaris Peter Meulendijk

Sinds enkele weken heeft Peter Meulendijk het stokje als secretaris in het bestuur van de Voedselbank Capelle van Aart Jan Damsteeg overgenomen. Aart Jan zag zich genoodzaakt, vanwege zeer drukke  andere werkzaamheden, een stapje terug te doen. Gelukkig blijft Aart Jan wel betrokken bij de Voedselbank als algemeen lid van het bestuur.

Peter Meulendijk stelt zich voor:

Ik ben Peter Meulendijk, geboren 1950 en al heel lang wonend in Capelle aan den IJssel.
Getrouwd met Yvonne en we zijn de ouders van twee volwassen zoons.

In het werkzame leven ben ik actief geweest in de communicatie als eigenaar van een eigen communicatie adviesbureau. In de goede (voor de crisis) tijden werkten we met 15 mensen bij het bureau in verschillende disciplines zoals: vormgeving, webdesign en communicatieadvies en realisatie van mediacampagnes.

Nu ben ik vooral nog zakelijk actief als uitgever van twee regionale business Magazines die viermaal per jaar verschijnen in een oplage van 9000 exemplaren. Het IJssel Business Magazine en het Alexander Business Magazine.

De meeste tijd besteed ik nu aan onbezoldigde bestuursfuncties binnen de zorg. Zoals bij de Vrienden van Hospice IJssel Oever, de Vrienden van Rijckehove, het Inloophuis De IJssel en sinds kort als secretaris van de Voedselbank Capelle aan den IJssel. Ik probeer met mijn inzet en mogelijkheden mee te werken aan het realiseren van het geweldige mooie doel waarvoor de voedselbank in het leven is geroepen. Ik hoop op termijn zoveel mogelijk mensen te ontmoeten bij gelegenheid.

Graag tot ziens,

Peter Meulendijk